Den sista städningen innan flytten

God dagens och varmt välkomna till mig och min blogg. En fin torsdag som denna ska ni få läsa ett inlägg om företaget Monikas Städ och den hjälpen jag har fått av dem gällande flyttstäd i Kungsbacka.

Det är ungefär tre månader sedan jag och min man flyttade till vårt nya hus. Vi flyttade med tanke på att jag är gravid och vi kände att vi ville ha mer utrymme för vår växande familj plus att vi kände att det var dags för något nytt. Då vi bott i det huset i många år hade samlat på oss mycket saker som gjorde att flytten blev större i sig, det blev mycket utrensning och mycket tid behövde läggas på packning. Det har tagit många veckor för oss att rensa ut allt onödigt som inte behövde följa med till det nya huset och för att packa ihop allt det som skulle flyttas med. Vi hyrde flyttbil och fick mycket hjälp av familj med transport och att bära allt, med tanke på att jag är gravid kunde jag inte vara så hjälpande mer bärandet av möbler och flyttlådor. Med tanke på att ett hus är relativt stort tar det även lång tid med hela flytten, även flyttstädningen tar lång tid. För att vi inte skulle överbelasta oss valde vi att anlita ett företag för flyttstäd i Kungsbacka, det var som sagt Monikas Städ vi tog hjälp av. När huset var tomt kom de dit för att genomföra den sista städningen, det tog ett tag men när de väl var klara kunde man verkligen se hur hårt de hade jobbat. Allt var kliniskt rent och det fanns ingenting som man kunde klaga över, det här är ett företag jag verkligen tycker ni alla borde anlita om ni också vill ha hjälp med flyttstäd i Kungsbacka.