Behandlingar för energibalans

Att känna sig stressad, pressad eller väldigt trött kan sänka energinivåerna i kroppen avsevärt vilket kan leda till nedstämdhet. Händer det enstaka gånger är det ofta inte så allvarligt och går att bekämpa på egen hand, men sker det kontinuerligt och blir till en vana så blir det allt svårare att göra någonting åt det på egen hand. I sådana fall kan energibalansering vara att föredra.

Nu vet inte jag om jag är rätt person att skriva om det egentligen, för har bara varit på en behandling för energibalans i Uppsala så jag är inte så kunnig med det. Men jag vet att det gjorde gott för mig och att fungerar det för mig så finns det ingen anledning till varför det inte skulle fungera för dig också. Den mottagning jag gått till är AnnaOnLight och de har varit väldigt duktiga. Jag kände mig väldigt osäker först gången men de var väldigt noggranna med att förklara allting och även med att beskriva vad just denna energibalans går ut på och hur den verkar. Att de rör med händerna över kroppen för att känna av energierna i kroppen och sedan påverka dem för att vända dem till mer harmoniska och lugna istället för stressade och upproriska.

AnnaOnLight i Uppsala har både energibalans som enstaka behandlingar samt som grupperbjudande beroende på om man redan från början vet att man kommer att gå på fler behandlingar eller inte. Jag hade inte hört talas om energibalansering tidigare innan jag hade en kompis som tipsade mig om det och då kände jag direkt att det vore kul att testa på det. Nu när jag har märkt att det faktiskt fungerar så tror jag faktiskt att jag kommer att gå på fler sådana behandlingar. Mådde så mycket bättre efteråt.