Hjälp från elektriker i Haninge

Jag är inte den som brukar tveka över att anlita hjälp utan jag tycker ofta att det är ganska skönt att kunna överlåta ansvaret till någon annan istället. Fördelarna med det är att man slipper oroa sig för om det blir korrekt utfört eller inte och oron över att kanske göra fel.

Vi hade hemma elektriker från KNG El Konsult och Installation AB i Haninge hos oss här om dagen när vi skulle installera vår nya värmepump och det gick hur bra som helst. Inga problem. Tycker om de på KNG El Konsult och Installation AB och har haft deras elektriker från Haninge här hemma flera gånger. De är noggranna och sen är de inte alls sådär stressad som vissa andra kan vara. Utan det märks verkligen att de är måna om att göra varje installation ordentligt även om det tar lite längre tid.

Det var verkligen på tiden att vi skaffade oss en värmepump här hemma. Hade pratat om att få hit elektriker för att installera en länge men inte kunnat bestämma oss. Eller egentligen hade vi nog bestämt oss bara att vi var lite för lata för att ta tag i att göra någonting åt det. Så det blev att vi väntade lite längre än vad vi kanske borde ha gjort, men det blev ganska bra ändå.

Det är så skönt att äntligen ha värmepumpen installerad också. Att få värme och att det går så fort. Det är så lätt att bara höja värmen några grader och på några minuter har man den värmen i hemma, så otroligt praktiskt. Hade dock inte så bra koll på hur det fungerade direkt utan fick en liten guidning från KNG El Konsult och Installation ABs elektriker kring hur jag skulle göra för att ändra värmen och beroende på vilken hastighet den skulle ha också. Helt enkelt mycket mer att tänka på än vad jag trodde att det skulle vara.

Men ja, rekommenderar faktiskt KNG El Konsult och Installation AB som firma till er som också bor i Haninge, eller varför inte även andra delar av Stockholm, som vill få hjälp av elektriker för att installera värmesystem. Eller varför inte för att installera ny utomhusbelysning nu när det är så mörkt ute om kvällarna.